Standard za
obitelj i rodni
balans

Istaknite se kao sjajno radno mjesto za obitelj i žene. Postanite dio MAMFORCE zajednice osviještenih lidera koji razumiju izazove s kojima se susreću žene koje uz karijeru žele biti i mame. Isto vrijedi i za tate. Zato postoji i DADFORCE standard. Pomoći ćemo vam da razvijete organizacijsku kulturu pravičnosti u kojoj svi mogu biti uspješni, bez obzira na različitosti i životne okolnosti.
motivacija zaposlenika poboljšana je zahvaljujući odgovornim poslovnim praksama

Certificirajte svoje dobre prakse

Usporedite kulturu vaše organizacije s najboljim globalnim praksama raznolikosti i uključenja. Razvijajte se kroz proces certifikacije koji kroz cjelovitu analizu daje mjerljive pokazatelje izvrsnosti i prostora za poboljšanje.

mamforce metoda nagrađuje rodno balansirane, pravične i obiteljski odgovorne poslovne prakse

Mjerenje potiče na akciju

Poznata fraza – What gets measured, gets done – vrijedi i kod nas. Uz napredne analiza podataka i machine learning alate upoznajemo zaposlene, snimamo upravljanje i organizacijsko ponašanja kako bismo dobili usporediv rezultat za postavljanje budućih ciljeva i razvoj novih načina upravljanja.

mamforce metoda nagrađuje rodno balansirane, pravične i obiteljski odgovorne poslovne prakse
rodna ravnopravnost nužna je za bolje radne uvjete i zadovoljstvo zaposlenih

Rezultati za budućnost

Uvođenjem novih modela upravljanja, baziranih na podacima, poboljšava se rodni balans i komunikacija, otvara prostor za drugačije perspektive te raste angažiranost. Sustavi su organiziraniji i produktivniji, a zaposleni ukupno sretniji – poslovno i privatno.

mamforce metoda nagrađuje rodno balansirane, pravične i obiteljski odgovorne poslovne prakse

DADFORCE za tate

Raznolikost i uključenje su znatno širi od roda, ali su uz razlike po dobi, upravo rodne razlike i rodni stereotipi najčešći uzrok nesvjesnih pristranosti na radnom mjestu. Kad kažemo rodna ravnopravnost, mislimo u oba smjera pa smo svjesni da su i tate često žrtve očekivanja okoline. MAMFORCE standard je šireg opsega od samo mama i žena (madam i mam), ali za odgovornost prema tatama razvili smo poseban standard – DADFORCE.

mamforce metoda nagrađuje rodno balansirane, pravične i obiteljski odgovorne poslovne prakse

pravičnost, rodna ravnopravnost i fleksiblni radni uvjeti utječu na efikasnost i produktivnost zaposlenika i kompanije

Postanite rješenje i istaknite se kao poželjno mjesto za rad

Najlakše je pristati na status quo. Mi vas potičemo da budete promjena i dio rješenja. Pomažemo vam razviti odgovorno upravljanje prilagođeno čovjeku i poslovanju.  Dio mjera koje predlažemo će u velikom broju zemalja postati i zakonska obaveza. No promjena zakona nije dovoljna, ključna je kultura. Budite među prvima koji će prilagoditi kulturu poslovanja zahtjevima novih generacija, budite nositelji promjena.