Mijenjamo način rada.
Poboljšavamo kvalitetu života.

Svrha svega što radimo je promijeniti način rada kako bi svi zaposleni imali pravične šanse za osobni razvoj i profesionalni napredak kao i osjećaj da svojim radom doprinose ostvarenju poslovnih ciljeva. Posebno potičemo napredak ženskih talenata.
fleksibilnim radnim uvjetima protiv stereotipa

Inspiriramo akciju

Cilj nam je poticati razvoj na smislen način za raznolikije, otvorenije i pravičnije kompanije. Naše metode nude mjerljive rezultate uz podršku alata za postizanje ciljeva.  Svakom klijentu pružamo uvid u jasne pokazatelje i strategije promjene, te zajedno stvaramo dugoročni učinak.

Podacima izazivamo stereotipe

Podacima izazivamo stereotipe

Aktivno slušamo i kreiramo prilagođene strategije koristeći cjelovitu analizu kvalitativnih i kvantitativnih podataka. Stvarni podaci iz kompanije služe kao najbolje ogledalo i argument za izazov duboko usađenih stereotipnih očekivanja i obrasca rada kako bi se napredovalo prema kulturi pravičnosti.

Podacima izazivamo stereotipe
raznolikost i inkluizvnost u borbi za jednakost, pravičnost i odstupanje od stereotipa

Podržavamo raznolikost

Raznolikost nas čini pametnijima, a otvorenost  za različite pristupe bogatijima, u svakom smislu. Raznolikost i uključenje su nužni  za uspješno poslovanje današnjice.  Radeći s našim klijentima na prepoznavanju vrijednosti raznolikosti, pomažemo im kreirati učinkovite timove i graditi podržavajuću organizacijsku kulturu. Kroz sinergiju različitih iskustava i perspektiva dodajemo vrijednost strateškim izazovima naših klijenata.

zadovoljstvo i samopouzdanje zaposlenika ovisi o korportivnoj kulturi i radnim uvjetima

Posvećenost napretku

Njegujemo growth mindset koji prioritizira razvoj i postepenu izgradnju kapaciteta naših klijenata. Cijenimo predan rad, ali nismo perfekcionisti; razumijemo da su neke promjene teže od drugih. Uz posvećenost i fokus na kontinuirani napredak ništa nije nemoguće.

zadovoljstvo i samopouzdanje zaposlenika ovisi o korportivnoj kulturi i radnim uvjetima
na putu prema modernoj, inkluzivnoj i pravničnoj poslovnoj kulturi

Utjecajna promjena

Rezultati našeg rada su sveobuhvatni i mjerljivi. Promjene koje uvodimo odražavaju se na dobrobit zaposlenih i produktivnost poslovanja te služe kao primjer najboljih praksi koje pokreću lančanu reakciju promjena u cijelom društvu. Time kreiramo dugotrajni utjecaj značajno izvan okvira poslovanja naših klijenata kroz promjenu kulture, stavova i duboko ukorijenjenih stereotipa.

MAMFORCE U MEDIJIMA

 

    Postani MAMFORCE INSIDER

    Budi na izvoru relevantnih tema iz područja raznolikosti i uključenja, rodnog balansa, razvoja ljudi i organizacije. Ostvari i posebne popuste na naše edukacije!