Naš tim

Naša raznolikost se pokazala ključnom za razvoj inovativnih strategija promjene kulture naših klijenata – sve je drugačije kad se isti problem sagleda iz različitih perspektiva.
Diana Kobas Dešković

Diana Kobas Dešković

CEO & Business Development
Motivira me kreiranje novoga i kontinuirani napredak usklađen s trendovima koje prepoznajem znatno ranije nego li postanu očiti. Strastveno argumentiram o važnosti raznolikosti kako bismo stvorili uspješnije organizacije i sretnije pojedince, te ujedno generacijama koje dolaze ostavili bolju, osvješteniju i uključiviju kulturu.
[PRIJE]
Diana Kobas Dešković
Diana Kobas Dešković
CEO & Business Development

diana kobas dešković

[PRIJE]
[POSLIJE]
Dora Decorti

Dora Decorti

Project Executive
Kroz život me vodi znatiželja, a svoje znanje i sposobnosti koristim kako bih pomogla drugima. Interdisciplinarnim pristupom u izvršavanju zadataka i rješavanju problema nastojim potaknuti pozitivne promjene, kako u društvu, tako i u organizacijama.
Dora Decorti
[PRIJE]
Dora Decorti
Dora Decorti
Project Executive
Unesite sadržaj
[PRIJE]
[POSLIJE]
Heidi Eterović

Heidi Eterović

Moje područje djelovanja je razvoj, kojim sam se bavila u hrvatskom i međunarodnom kontekstu. Osobito me pritom zanima razvoj partnerstava i pronalaženje održivih rješenja za stvarne probleme, uz poštivanje interesa sviju strana. Vjerujem da nam je posao osnažiti ljude: svi bi trebali imati alate koji će im omogućiti da upravljaju svojim životom i dobro surađuju s drugima.
[PRIJE]
Heidi Eterović
Heidi Eterović
Unesite sadržaj
[PRIJE]
[POSLIJE]
Maja Radman MAMFORCE

Maja Radman

Project Assistant
Inspiriraju me životni izazovi jer u svakom od njih vidim priliku za rast i razvoj, kako individualni tako i društveni. Vjerujem kako kontinuiranom edukacijom i otvorenošću prema raznolikosti i novitetima možemo ojačati kao društvo, i tako pridonijeti razvoju kulture pravičnosti.
Maja Radman MAMFORCE
[PRIJE]
Maja Radman
Maja Radman
Project Assistant
Unesite sadržaj
[PRIJE]
[POSLIJE]
Adele

Adele

Rasna ljepotica
Ponekad navratim do ureda pokazati kako se ispravno izvodi položaj “pas prema dolje” i užicati koje maženje. Svi su jako sretni kada me vide, a ja još više pa ne mogu obuzdati svoj rep. Sve u svemu, nije loš ovaj pasji život.
[PRIJE]
Adele
Adele
Rasna ljepotica
Unesite sadržaj
[PRIJE]
[POSLIJE]
Internship program

Internship program

Studentice i studenti, koji kod nas dolaze na praksu, su članovi tima. Neki od njih u konačnici postaju i stalno zaposleni. Ako si zainteresiran/a za naše područje rada te želiš steći relevantno iskustvo, javi nam se!
Internship program
[PRIJE]
Internship program
Internship program

Javim nam se putem kontakt obrasca ili jednostavno pošalji email na info@mamforce.hr

[PRIJE]
[POSLIJE]

Javi nam se ako su navedene kvalitete tvoji aduti!

 • Snalažljivost u svakoj situaciji
 • Preciznost i smisao za detalje
 • Odgovornost
 • Želja za napretkom i osobnim razvojem
 • Kreativan duh
 • Želja za promjenom svijeta
 • Pozitivan stav „Da, ja to mogu!“
 • Strast za rješavanjem izazovnih problema

Kod nas možeš očekivati…

networking-19

FLEKSIBILNOST RADA

Važna nam je produktivnost i rezultati koji dolaze uz posvećenost poslu. Kako bismo omogućili dobru koegzistenciju poslovnog i privatnog života razvili smo hibridni model rada koji omogućava fleksibilnost kroz klizno radno vrijeme te kraće i duže periode rada od kuće ili s neke druge lokacije ovisno o radnom mjestu i zahtjevima posla.

trening-edukacija-47

KONTINUIRANO UČENJE

Čuli smo bezbroj puta kako učimo kroz cijeli život. Koliko god se ova izjava zbog učestalog ponavljanja može činiti poput floskule, ona se ipak ne ponavlja bez razloga. Kako živimo u dinamičnom dobu u kojem je potrebno prilagođavanje na dnevnoj bazi, nudimo kontinuirano učenje koje će pridonijeti tvojoj produktivnosti.

obitelj-12

DRUŠTVENA ODGOVORNOST

Stalo nam je do društva i okoliša, zato potičemo transparentno i etično ponašanje koje rezultira dobrim odnosima s kolegama, partnerima i zajednicom kao i odgovornim odnosom prema okolišu. Proaktivno radimo na ostvarenju održivih ciljeva razvoja UN-a kao potpisnici Global Compact-a i aktivni članovi lokalne mreže.

evaluacija-26

PROFESIONALNI RAZVOJ

S nama imate priliku raditi na nacionalnim, regionalnim i međunarodnim projektima s klijentima i partnerima iz različitih sektora. Možete se razvijati u širokom spektru praktičnih vještina iz područja komunikacija, marketinga i ljudskih resursa do stjecanja znanja o održivosti.

wellbeing-05

EVERY DAY IS BRING YOUR DOG TO WORK DAY

Slobodno dovedi svog ljubimca u ured! Sreća za psa, vlasnika, a i nas jer je ured ugodnije mjesto za rad kada je s nama čovjekov najbolji prijatelj. Zaposlenici koji dijele prostor s ljubimcima su prema brojnim istraživanjima produktivniji i opušteniji. Apsolutno se slažemo.

rast-05

BOOK CLUB

Uvijek je dobro biti book worm, pogotovo kada nam knjige mogu poslužiti kao alat za poslovno usavršavanje. Znastvenici tvrde da se čitanjem povećava kapacitet za spoznaju i pohranu novih informacija i podataka. U uredu se nalazi vrijedna kolekcija korisnih knjiga koje su ti uvijek na raspolaganju!

Svoj interes iskaži nam slanjem otvorene molbe na info@mamforce.hr ili nam se javi putem kontakt obrasca.

  Ako želiš, ovdje možeš priložiti svoj životopis (PDF ili Word do 10MB):

   Postani MAMFORCE INSIDER

   Budi na izvoru relevantnih tema iz područja raznolikosti i uključenja, rodnog balansa, razvoja ljudi i organizacije. Ostvari i posebne popuste na naše edukacije!