Naš tim

Naša raznolikost se pokazala ključnom za razvoj inovativnih strategija promjene kulture naših klijenata – sve je drugačije kad se isti problem sagleda iz različitih perspektiva.
Diana Kobas Dešković

Diana Kobas Dešković

CEO & Business Development
Motivira me kreiranje novoga i kontinuirani napredak usklađen s trendovima koje prepoznajem znatno ranije nego li postanu očiti. Strastveno argumentiram o važnosti raznolikosti kako bismo stvorili uspješnije organizacije i sretnije pojedince, te ujedno generacijama koje dolaze ostavili bolju, osvješteniju i uključiviju kulturu.
[PRIJE]
Diana Kobas Dešković
Diana Kobas Dešković
CEO & Business Development

diana kobas dešković

[PRIJE]
[POSLIJE]
Ivan-Pavao Matić

Ivan-Pavao Matić

Account & Data Executive
Uživam u pronalaženju inovativnih načina korištenja podataka za sustavan prikaz svih elemenata organizacijske kulture. Svoju istraživačku znatiželju i analitički pristup stavljam na raspolaganje klijentima kako bismo zajedno otkrili optimalne strategije za postizanje pozitivnih, mjerljivih promjena.
Ivan-Pavao Matić
[PRIJE]
Ivan-Pavao Matić
Ivan-Pavao Matić
Account & Data Executive

Ivan-Pavao Matić

[PRIJE]
[POSLIJE]
Adele

Adele

Rasna ljepotica
Ponekad navratim do ureda pokazati kako se ispravno izvodi položaj “pas prema dolje” i užicati koje maženje. Svi su jako sretni kada me vide, a ja još više pa ne mogu obuzdati svoj rep. Sve u svemu, nije loš ovaj pasji život.
[PRIJE]
Adele
Adele
Rasna ljepotica
Unesite sadržaj
[PRIJE]
[POSLIJE]
Internship program

Internship program

Studentice i studenti, koji kod nas dolaze na praksu, su članovi tima. Neki od njih u konačnici postaju i stalno zaposleni. Ako si zainteresiran/a za naše područje rada te želiš steći relevantno iskustvo, javi nam se!
Internship program
[PRIJE]
Internship program
Internship program

Javim nam se putem kontakt obrasca ili jednostavno pošalji email na info@mamforce.hr

[PRIJE]
[POSLIJE]

Javi nam se ako su navedene kvalitete tvoji aduti!

  • Snalažljivost u svakoj situaciji
  • Preciznost i smisao za detalje
  • Odgovornost
  • Želja za napretkom i osobnim razvojem
  • Kreativan duh
  • Želja za promjenom svijeta
  • Pozitivan stav „Da, ja to mogu!“
  • Strast za rješavanjem izazovnih problema

Kod nas možeš očekivati…

networking-19

FLEKSIBILNOST RADA

Nije važno kakav će ti biti raspored rada, niti mjesto rada – nama je najbitnije da posao odradiš kvalitetno i na vrijeme. Smatramo da se fleksibilnim radom može lakše postići ravnoteža između poslovnog i privatnog života, što utječje na zadovoljstvo zaposlenih. Naglasak stavljamo na produktivnost i rezultate!

trening-edukacija-47

KONTINUIRANO UČENJE

Čuli smo bezbroj puta kako učimo kroz cijeli život. Koliko god se ova izjava zbog učestalog ponavljanja može činiti poput floskule, ona se ipak ne ponavlja bez razloga. Kako živimo u dinamičnom dobu u kojem je potrebno prilagođavanje na dnevnoj bazi, nudimo kontinuirano učenje koje će pridonijeti tvojoj produktivnosti.

obitelj-12

DRUŠTVENA ODGOVORNOST

Stalo nam je do društva i okoliša, zato potičemo transparentno i etično ponašanje koje rezultira dobrim odnosima s kolegama, partnerima i zajednicom kao i odgovornim odnosom prema okolišu. Proaktivno radimo na ostvarenju održivih ciljeva razvoja UN-a kao potpisnici Global Compact-a i aktivni članovi lokalne mreže.

evaluacija-26

PROFESIONALNI RAZVOJ

S nama imate priliku raditi na nacionalnim, regionalnim i međunardnim projektima s klijentima i partnerima iz različitih sektora. Možete se razvijati u širokom spektru praktičnih vještina iz područja komunikacija, marketinga i ljudskih resursa do stjecanja znanja o održivosti.

wellbeing-05

EVERY DAY IS BRING YOUR DOG TO WORK DAY

Slobodno dovedi svog ljubimca u ured! Sreća za psa, vlasnika, a i nas jer je ured ugodnije mjesto za rad kada je s nama čovjekov najbolji prijatelj. Zaposlenici koji dijele prostor s ljubimcima su prema brojnim istraživanjima produktivniji i opušteniji. Apsolutno se slažemo.

rast-05

BOOK CLUB

Uvijek je dobro biti book worm, pogotovo kada nam knjige mogu poslužiti kao alat za poslovno usavršavanje. Znastvenici tvrde da se čitanjem povećava kapacitet za spoznaju i pohranu novih informacija i podataka. U uredu se nalazi vrijedna kolekcija korisnih knjiga koje su ti uvijek na raspolaganju!

Svoj interes iskaži nam slanjem otvorene molbe na info@mamforce.hr ili nam se javi putem kontakt obrasca.

    Ako želiš, ovdje možeš priložiti svoj životopis (PDF ili Word do 10MB):