Industrija IT
Zaposleni 115
Poslovna inteligencija. – MAMFORCE Standard u kategoriji LEAD

Poslovna inteligencija je IT kompanija u privatnom vlasništvu koja je specijalizirana za implementacijske usluge i ICT konzalting. Implementacijske usluge uključuju big dana analizu, upravljavljanje performansima, naprednu analitiku te druge usluge. Kompanija je počela kao konzultantska IT kompanija, a danas imaju klijente diljem svijeta te im izvoz predstavlja 70% prihoda.

Industrija IT
Zaposleni 115
Izazovi
 • Motiviranje žena na prihvaćanje menadžerskih pozicija
 • Manjak talenata na lokalnom tržištu
 • Zadržavanje zaposlenih
 • Poticanje kulture ženskog poduzetništva

MAMFORCE Partnerstvo

Kroz ozbiljnu posvećenost, raznolikosti, pravičnosti i uključivosti, kroz podržavajuću organizacijsku kulturu te pogodnosti za žene i zaposlene roditelje, Poslovna Inteligencija pozicionirala se kao jedan od najtraženijih poslodavaca u Hrvatskoj.

Poslovna inteligencija odlučila je smanjiti odlazak zaposlenih iz kompanije u partnerstvu s MAMFORCE timom, stoga su razvili regrutacijske programe te programe zadržavanja s pogodnostima koje su usmjerene na zaposlene roditelje i žene.

Rezultati

ikona

67% žena u Upravi

ikona

80% angažiranost zaposlenih

ikona

85% zadovoljnih balansom između privatnog i poslovnog života

ikona

91% zadovoljnih rodnom pravičnosti

Iskustva zaposlenih

Spremni pridružiti se klubu MAMFORCE LEADera?

 

  Zanima nas:

   Postani MAMFORCE INSIDER

   Budi na izvoru relevantnih tema iz područja raznolikosti i uključenja, rodnog balansa, razvoja ljudi i organizacije. Ostvari i posebne popuste na naše edukacije!