Industrija Deterdžentsko-toaletna industrija
Zaposleni 746
SAPONIA – MAMFORCE standard u kategoriji BASIC

Saponia je tvrtka s tradicijom koja je započela 1894. godine. Danas je Saponia vodeći proizvođač deterdženata i sredstava za čišćenje u Hrvatskoj i jedna od najvećih kemijskih industrija u Adria regiji s misijom svakodnevnog unaprjeđenje življenja razvijanjem kulture čistoće i zdravlja kao životnog stila. Većina brendova su u samom vrhu svojih kategorija, što je rezultat kontinuiranog rada na inoviranju postojećih i razvoju novih proizvoda, usklađivanju sa zahtjevima tržišta i promjenama u načinu života. Pošteno poslovanje, sigurni uvjeti rada, obrazovanje zaposlenih, ravnopravnost i jednakost plaća te poštivanje ljudskih prava samo su neke od vrijednosti i tema koje su u samom srcu kompanije. Saponia kontinuirano provodi aktivnosti kojima doprinosi ciljevima održivog razvoja i želi biti pozitivan primjer okruženju. Polaže se velika pažnja na suradnju sa zajednicom u kojoj djeluje i kontinuirano se poboljšava usklađenost s ciljevima održivosti UN-a.

Saponia je tvrtka koja stremi izvrsnosti u svim segmentima poslovanja kroz sustavno unaprjeđenje i modernizaciju tehničko-tehnoloških procesa. Uz podršku svih zaposlenih nastoji zadržati visoku konkurentnost i dugoročnu održivost poslovanja u skladu s globalnim trendovima te kreirati portfelj proizvoda vrhunske kvalitete s ciljem stvaranja novih vrijednosti.

Industrija Deterdžentsko-toaletna industrija
Zaposleni 746
Izazovi
 • privlačenje mladih, novih talenata
 • veća fleksibilnost za zaposlene
 • povećanje zadovoljstva zaposlenih
 • bolja ravnoteža privatne i poslovne sfere zaposlenih
 • osnaživanje employer branda

MAMFORCE Partnerstvo

Izuzetno smo zadovoljni dosadašnjom suradnjom i vjerujemo kako će nam MAMFORCE tim pomoći poboljšati poslovne prakse, motivirati zaposlenike i ujedno potvrditi ispravnost puta kojim smo krenuli s ciljem biti poslodavac prvog izbora u regiji – tvrtka gdje se svi zaposleni osjećaju kao doma.

Zdravko Pavić, direktor Pravnih poslova i upravljanja ljudskim potencijalima

Zanima Vas MAMFORCE standard? Certificirajte svoje dobre prakse i postanite dio zajednice odgovornih poslodavaca!

 

  Zanima nas:


   Postani MAMFORCE INSIDER

   Budi na izvoru relevantnih tema iz područja raznolikosti i uključenja, rodnog balansa, razvoja ljudi i organizacije. Ostvari i posebne popuste na naše edukacije!