Industrija Financijske djelatnosti i savjetovanje
Zaposleni 130
MAZARS – MAMFORCE standard u kategoriji BASIC

Mazars je vodeće međunarodno, revizorsko, porezno i savjetodavno poduzeće koje teži izgradnji ekonomskih temelja poštenog i uspješnog društva.

Mazars je osnovan u Europi, a danas je prisutan u više od 90 zemalja te broji 44.000 stručnjaka – 28.000 u integriranom partnerstvu, 16.000 putem Mazars North America Alliance – čiji je cilj pomoći klijentima maksimalno iskoristiti sve poslovne prilike i poslovati s pouzdanjem i sigurnošću.

Mazars u Hrvatskoj broji 130 stručnjaka u područjima revizije, savjetovanja, poreza i računovodstva, a među njima se nalazi više ovlaštenih revizora, ovlaštenih poreznih savjetnika, procjenitelja i ACCA kvalificiranih zaposlenih. Njihov cilj je uvijek biti iznad očekivanja i potreba klijenata. Stoga posvećuju dužnu pozornost obrazovanju, poštenju i poštivanju zakona te principu vrijednost za novac. Integritet, odgovornost, raznolikost i poštovanje, tehnička izvrsnost i neovisnost su vrijednosti kojima se vode u uspostavljanju svih procesa unutar Mazarsa što im omogućuje uspješnu suradnju s ljudima i tvrtkama koji dijele iste vrijednosti, viziju i ciljeve.

Industrija Financijske djelatnosti i savjetovanje
Zaposleni 130
Izazovi
 • privlačenje i zadržavanje najboljih talenata
 • pad privlačnosti određenih radnih mjesta
 • dolazak novih generacija s drugačijim mindsetom
 • povećanje zadovoljstva zaposlenih

MAMFORCE Partnerstvo

Zanima Vas MAMFORCE standard? Certificirajte svoje dobre prakse i postanite dio zajednice odgovornih poslodavaca!

 

  Zanima nas:


   Postani MAMFORCE INSIDER

   Budi na izvoru relevantnih tema iz područja raznolikosti i uključenja, rodnog balansa, razvoja ljudi i organizacije. Ostvari i posebne popuste na naše edukacije!