Istekao status
Industrija Financije
Zaposleni 3.998
Zagrebačka banka d.d. – MAMFORCE Standard u kategoriji GROW

Zagrebačka banka započela je s poslovanjem još davne 1914. godine i vodeća je banka u Hrvatskoj te članica UniCredita, uspješne i jednostavne paneuropske komercijalne banke s potpuno integriranim korporativnim i investicijskim bankarstvom, koja svojoj rasprostranjenoj i rastućoj bazi klijenata pruža jedinstvenu mrežu u zapadnoj, srednjoj i istočnoj Europi. Naglasak stavljaju na promicanje inicijative za upravljanje društvenim rizikom i rizikom očuvanja okoliša te pružaju investicijska rješenja koja uzimaju u obzir etičke kriterije i kriterije održivosti. Kroz sponzorstva i donacije dio su društvene odgovornosti u okviru koje podupiru kulturu i sport, projekte u vezi s djecom i mladima te realizaciju humanitarnih aktivnosti s ciljem pomaganja i razvijanja zajednice.

Industrija Financije
Zaposleni 3.998
Izazovi
  • Usporediti angažiranost i efikasnost zaposlenih koji rade u fleksibilnim radnim aranžmanima i one koji ne rade
  • Kroz godišnje istraživanje zadovoljstva i angažiranosti zaposlenih ispitati zadovoljstvo benefitima na koje zaposleni imaju prava
  • Razvijati i poticati razvoj kompetencija komunikacije kod menadžera, posebno otvorenost komunikacije
  • Osvještavati važnost otvorene komunikacije u procesu razvijanja kulture ravnoteže privatnog i poslovnog života

Rezultati

ikona

88% zaposlenih prepoznaje svoj menadžment kao podržavajući

 

ikona

uvođenje u posao novih zaposlenih u 100% slučajeva je percipirano pozitivno

    Postani MAMFORCE INSIDER

    Budi na izvoru relevantnih tema iz područja raznolikosti i uključenja, rodnog balansa, razvoja ljudi i organizacije. Ostvari i posebne popuste na naše edukacije!