Industrija IT
Zaposleni 197
Plavi tim – MAMFORCE standard u kategoriji LEAD

Plavi tim d.o.o. član je INA Grupe i kao samostalni uslužni IT centar djeluje od 2015. godine. Poslovno orijentirana rješenja kroz ponudu IT usluga kvalitetna su potpora poslovnim procesima društvima INA Grupe i drugim partnerima. Predani su svakodnevnom razvijanju znanja i praćenju industrijskih trendova, kao i razvijanju komunikacijskih kanala i kontinuiranoj podršci njihovim partnerima. Glavni prioritet imje održavanje usluge na optimalnoj razini, dok temelj njihova poslovanja čini bogato stručno znanje, koje proizlazi iz kreativnosti i inovacija.

Zapošljavaju više od 160 stručnjaka, čije znanje, kreativnost i entuzijazam pomažu u pružanju kvalitetne usluge te donose vrijednost njihovim klijentima.

Industrija IT
Zaposleni 197
Izazovi
 • Privlačenje i zadržavanje najboljih talenata
 • Employer Branding
 • Povećanje zadovoljstva zaposlenih
 • Razvoj programa pogodnosti za zaposlene

MAMFORCE Partnerstvo

MAMFORCE tim stručno je pristupio procjeni naše kompanije te nam donio važna saznanja koja će nam biti izrazito korisna u budućnosti. Usmjerili su nas na ključne aktivnosti kojima ćemo nastaviti njegovati raznoliko i uključivo okruženje, koje je temelj naše kulture.

Rezultati

razlicitost-47

9% bolja suradnja

networking-19

8% bolji inkluzivni lidership

 

NOSITELJ PROJEKTA
Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike
PARTNERI
Hrvatska zajednica županija
Spona Code
Provedbu projekta sufinancira Europska komisija programom REC (Rights, Equality and Citizenship/Prava, jednakost i građanstvo).
Ove su informacije objavljene u okviru EU projekta “Re-kreiraj život i posao za žene i muškarce” uz financijsku potporu Programa Europske unije “Prava, jednakost i građanstvo” (2014-2020). Za sadržaj ove web stranice odgovorna je isključivo tvrtka Spona Code. Europska komisija ne prihvaća nikakvu odgovornost za način na koji će biti korištene informacije sadržane na ovoj web stranici.

Zanima Vas MAMFORCE standard? Certificirajte svoje dobre prakse i postanite dio zajednice odgovornih poslodavaca!

 

  Zanima nas:

   Postani MAMFORCE INSIDER

   Budi na izvoru relevantnih tema iz područja raznolikosti i uključenja, rodnog balansa, razvoja ljudi i organizacije. Ostvari i posebne popuste na naše edukacije!