Industrija IT
Zaposleni 197
Plavi tim – MAMFORCE standard u kategoriji BASIC

Plavi tim d.o.o. član je INA Grupe i kao samostalni uslužni IT centar djeluje od 2015. godine. Poslovno orijentirana rješenja kroz ponudu IT usluga kvalitetna su potpora poslovnim procesima društvima INA Grupe i drugim partnerima. Predani su svakodnevnom razvijanju znanja i praćenju industrijskih trendova, kao i razvijanju komunikacijskih kanala i kontinuiranoj podršci njihovim partnerima. Glavni prioritet imje održavanje usluge na optimalnoj razini, dok temelj njihova poslovanja čini bogato stručno znanje, koje proizlazi iz kreativnosti i inovacija.

Zapošljavaju više od 160 stručnjaka, čije znanje, kreativnost i entuzijazam pomažu u pružanju kvalitetne usluge te donose vrijednost njihovim klijentima.

Industrija IT
Zaposleni 197
Izazovi
 • Privlačenje i zadržavanje najboljih talenata
 • Employer Branding
 • Povećanje zadovoljstva zaposlenih
 • Razvoj programa pogodnosti za zaposlene

MAMFORCE Partnerstvo

MAMFORCE tim stručno je pristupio procjeni naše kompanije te nam donio važna saznanja koja će nam biti izrazito korisna u budućnosti. Usmjerili su nas na ključne aktivnosti kojima ćemo nastaviti njegovati raznoliko i uključivo okruženje, koje je temelj naše kulture.

Zanima Vas MAMFORCE standard? Certificirajte svoje dobre prakse i postanite dio zajednice odgovornih poslodavaca!

 

  Zanima nas:


   Postani MAMFORCE INSIDER

   Budi na izvoru relevantnih tema iz područja raznolikosti i uključenja, rodnog balansa, razvoja ljudi i organizacije. Ostvari i posebne popuste na naše edukacije!