Industrija Financije
Zaposleni 223
TOP RAČUNOVODSTVO SERVISI – MAMFORCE standard u kategoriji LEAD

TOP RAČUNOVODSTVO SERVISI d.o.o. član je INA Grupe. Osnovano je 2011. godine i djeluje kao zajednički uslužni centar (SSC) za INA Grupu pružajući usluge računovodstva, poreza, kadrovske administracije i obračuna plaća, operativne riznice, kao i druge operativne financijske usluge.

Dugoročna strategija društva je širenje opsega usluga i proširenje aktivnosti uz kontinuirano održavanje visoke kvalitete usluga i digitalizaciju procesa te opsežno stručno iskustvo zaposlenika čijem se usavršavanju posvećuje velika pozornost.

Industrija Financije
Zaposleni 223
Izazovi
 • Primjena ciljanih well-being platformi u kompaniji sa izrazito ženskom populacijom
 • Razvoj programa podrške za zaposlene nakon povratka s roditeljskog dopusta
 • Postizanje visoke razine engagementa i zadovoljstva poslom
 • Uspostavljanje balansa između poslovnog i privatnog života
 • Zadržavanje i razvoj talenata

MAMFORCE Partnerstvo

Suradnja s MAMFORCE timom bila je prije svega ugodna i vrlo korisna. Zahvaljujući njima, dobili smo detaljan uvid u naše radno okruženje, osvijestili područja u kojima smo izvrsni, ali i ona koja bismo trebali dodatno unaprijediti kako bismo našim zaposlenicima omogućili još bolje iskustvo rada u našoj kompaniji.

Rezultati

ikona

7% bolja suradnja

ikona

4% bolji Work-life Balance

 

NOSITELJ PROJEKTA
Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike
PARTNERI
Hrvatska zajednica županija
Spona Code
Provedbu projekta sufinancira Europska komisija programom REC (Rights, Equality and Citizenship/Prava, jednakost i građanstvo).
Ove su informacije objavljene u okviru EU projekta “Re-kreiraj život i posao za žene i muškarce” uz financijsku potporu Programa Europske unije “Prava, jednakost i građanstvo” (2014-2020). Za sadržaj ove web stranice odgovorna je isključivo tvrtka Spona Code. Europska komisija ne prihvaća nikakvu odgovornost za način na koji će biti korištene informacije sadržane na ovoj web stranici.

Zanima Vas MAMFORCE standard? Certificirajte svoje dobre prakse i postanite dio zajednice odgovornih poslodavaca!

 

   Postani MAMFORCE INSIDER

   Budi na izvoru relevantnih tema iz područja raznolikosti i uključenja, rodnog balansa, razvoja ljudi i organizacije. Ostvari i posebne popuste na naše edukacije!