Industrija Dentalni turizam
Zaposleni 59
Implant Centre Martinko – MAMFORCE standard u kategoriji BASIC

Grupa Implant centre Martinko, (Grupa ICM) jedan je od začetnika dentalnog turizma u našoj zemlji te se od samog početka svog poslovanja usmjerava na pacijente iz Europe, najviše iz Italije i Hrvatske ali i svijeta. Tim se sastoji od dvadesetak doktora stomatologije i tridesetak stručnjaka drugih poslovnih profila. Više od 70 % zaposlenih su žene. Kompanija ima ordinacije u Milanu i Trstu te u Zagrebu gdje se nalazi tim za zahtjevnije stomatološke operacije.

Industrija Dentalni turizam
Zaposleni 59
Izazovi
 • Ojačati internu komunikaciju
 • Unaprijediti reputaciju tvrtke kao poslodavca
 • Privući talente za pozicije koje se teško popunjavaju
 • Izgraditi jednake i ravnopravne uvjete rada za sve djelatnike
 • Potaknuti angažiranost djelatnika i pretvoriti ih u ambasadore tvrtke

MAMFORCE Partnerstvo

MAMFORCE tim nam je uvijek bio na raspolaganju, za podršku, pomoć, savjet i vodstvo. Uz njihove detaljne upute i jasno određene ishode bilo je vrlo lako strukturirati i napraviti akcijski plan pomoću kojeg smo pratili naš napredak i ostvarivali zadane ciljeve.

 

NOSITELJ PROJEKTA
Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike
PARTNERI
Hrvatska zajednica županija
Spona Code
Provedbu projekta sufinancira Europska komisija programom REC (Rights, Equality and Citizenship/Prava, jednakost i građanstvo).
Ove su informacije objavljene u okviru EU projekta “Re-kreiraj život i posao za žene i muškarce” uz financijsku potporu Programa Europske unije “Prava, jednakost i građanstvo” (2014-2020). Za sadržaj ove web stranice odgovorna je isključivo tvrtka Spona Code. Europska komisija ne prihvaća nikakvu odgovornost za način na koji će biti korištene informacije sadržane na ovoj web stranici.

Zanima Vas MAMFORCE standard? Certificirajte svoje dobre prakse i postanite dio zajednice odgovornih poslodavaca!

 

  Zanima nas:

   Postani MAMFORCE INSIDER

   Budi na izvoru relevantnih tema iz područja raznolikosti i uključenja, rodnog balansa, razvoja ljudi i organizacije. Ostvari i posebne popuste na naše edukacije!