14. lip. 2021.

Gostovanje na Radio Sljeme

14. lipnja 2021.
Unesite sadržaj

Autorica MAMFORCE standarda i direktorica tvrtke Spona Code, Diana Kobas Dešković u intervjuu za Radio Sljeme govorila je o hibrindom načinu rada i te na koje načine MAMFORCE pomaže kompanijama u kreiranju tavkih radnih angažmana i odgovaranju na popratne izazove. U okviru projekta Re-kreiraj život i posao za žene i muškarce najavljena je i dodjela MAMFORCE standarda trima kompanijama: Mobilisis, P&G Hrvatska te Zagorska razvojna agencija, koja će se održati na live eventu, 15. lipnja na Rooftop Lateral terasi.

Projekt Re-kreiraj posao i život za žene i muškarce promiče uravnoteženu roditeljsku odgovornost. Naime, rodno uvjetovanim stereotipima društvo očekuje da se o djeci primarno brinu majke dok se očeve obeshrabruje u preuzimanju aktivnije uloge u roditeljstvu. Zbog toga su poslodavci skloniji zapošljavanju mladih muškaraca nego žena. Za prosperitetnije društvo potrebni su drugačiji odnos poslodavaca prema zapošljavanju te njihova prilagodba životnim fazama djelatnika.

Projekt Re-kreiraj život i posao žene i muškarce sufinanciran je sredstvima Europske unije.

.

    Postani MAMFORCE INSIDER

    Budi na izvoru relevantnih tema iz područja raznolikosti i uključenja, rodnog balansa, razvoja ljudi i organizacije. Ostvari i posebne popuste na naše edukacije!