21. pro. 2017.

Dijana Hrastović: Moja škola dobrog života

Gloria, 21.12.2017, str. 55

Menadžerica Dijana Hrastović, članica Uprave jedine banke u Hrvatskoj koja je deklaracijom odredila poštovanje privatnog vremena zaposlenika, otkriva s kojim se izazovima susrela kada je karijeru željela uskladiti s majčinstvom.

“Ukratko, dobrobit naših zaposlenika nam je prioritet” – govori Zagrepčanka Dijana Hrastović (48), članica Uprave Zabe za maloprodaju, u što se ubraja segment poslovanja s građanstvom. A posebno se ponosi podrškom koju pružaju osjetljivim skupinama, kao što su mladi roditelji i majke.

One, primjerice, imaju pravo na dodatne slobodne dane kad im djeca polaze u vrtić ili školu, klizno radno vrijeme u skladu sa svojom pozicijom te prvenstvno prilikom odabira termina godišnjih odmora… Zahvaljujući toj dobroj poslovnoj praksi Zaba je prošlog tjedna potvrdila status tvrtke – prijateljice obitelji, majki i žena te joj je uručena napredna Mamforce povelja.

Cijeli članak dostupan je ovdje.

    Postani MAMFORCE INSIDER

    Budi na izvoru relevantnih tema iz područja raznolikosti i uključenja, rodnog balansa, razvoja ljudi i organizacije. Ostvari i posebne popuste na naše edukacije!