Pružite podršku djeci s teškoćama u razvoju

UNICEF ove godine 3. do 12. rujna organizira utrku Mliječna staza kako bi podržao uspostavljanje i unaprjeđenje usluga dnevnog boravka, psihosocijalne podrške te kvalitetnih programa podrške za roditelje djece s teškoćama tamo gdje tih usluga nema ili su teže dostupne.

I ove će godine utrka Mliječna staza biti virtualna, inkluzivna i nacionalna, a odvijat će se uz pomoć mobilne aplikacije AtlasGO.

Zbog svog virtualnog karaktera u utrci mogu sudjelovati baš svi i od 3. do 12. rujna pružiti podršku djevojčicama i dječacima s teškoćama.

Pojedinci, djeca, obitelji, udruge i manje grupe moći će na tisućama staza diljem Hrvatske trčanjem, hodanjem, šetnjom, rolanjem ili vožnjom bicikla, kolica, planinarenjem, prikupljati kilometre mogućnosti kako bi teškoće pretvorili u mogućnosti. Sredstva će biti usmjerena tamo gdje je najpotrebnije – u krajeve Hrvatske gdje usluge stručnjaka ne postoje ili ih nema dovoljno.

 

Kako kompanije mogu pomoći?

•  Dijeljenjem informacija o utrci kroz interne i eksterne kanale komunikacije

•  Sudjelovanjem korporativnog tima – sudjelovanje na Mliječnoj stazi 2021. prilika je za angažman zaposlenih i jačanje timskog duha s plemenitim ciljem

•  Postanite sponzor Mliječne staze – budite pokretač pozitivnih promjena za djecu s teškoćama u razvoju i ostvarite brojne pogodnosti za vaše poduzeće

•   Uplatom pojedinačne kotizacije

Prijaviti se možete ovdje!

.

    Postani MAMFORCE INSIDER

    Budi na izvoru relevantnih tema iz područja raznolikosti i uključenja, rodnog balansa, razvoja ljudi i organizacije. Ostvari i posebne popuste na naše edukacije!