#MIMOŽEMOJEDNAKO – Djeca i mladi za otklanjanje stereotipa o muškarcima i ženama

Priručnik za voditelje edukativnog programa namijenjenog učenicima 7. i 8. razreda osnovnih škola i svih razreda srednjih škola

“Djeca i mladi za otklanjanje stereotipa o muškarcima i ženama” priručnik je naostao u okviru projekta #MIMOŽEMOJEDNAKO kojim se kroz projektne aktivnosti nastojala povećati svijest o rodnoj ravnopravnosti, spolnim stereotipima i rodnoj diskriminaciji kod učenika osnovnih i srednjih škola te njihovih učitelja i nastavnika.

DODATNI MATERIJALI UZ PRIRUČNIK

Imamo li izbora – prezentacija za radionicu MIMOŽEMOJEDNAKO

Igra brze kategorizacije – MIMOŽEMOJEDNAKO

PREUZMI PRIRUČNIK

  Odaberite:

  Ispunjavanjem ovog obrasca dajete nam suglasnost da vas kontaktiramo za potrebe davanja odgovora na Vaš upit. Prikupljeni podaci bit će pohranjeni u našoj bazi kontakata, neće biti javno objavljeni niti će se koristiti za bilo što drugo osim u navedenu svrhu. U svakom trenutku imate pravo uvida u pohranjene podatke, zatražiti njihov ispravak ili njihovo brisanje iz naše baze kontakata. Za te potrebe molimo da nam se obratite na info@mamforce.hr.

  Ukoliko želite da Vas kontaktiramo u ostale svrhe (slanje newslettera, pozivanje na javne događaje/evente, konferencije, informiranje o našim uslugama i slanje promotivnih materijala), označite „Želim primati obavijesti“.
  Hvala! Zahtjev je poslan, ovdje možete preuzeti publikaciju:


   Postani MAMFORCE INSIDER

   Budi na izvoru relevantnih tema iz područja raznolikosti i uključenja, rodnog balansa, razvoja ljudi i organizacije. Ostvari i posebne popuste na naše edukacije!