#MIMOŽEMOJEDNAKO brošura: #prekrižimostereotipe

#MIMOŽEMOJEDNAKO – brošura #prekrižimostereotipe – Djeca i mladi za otklanjanje stereotipa o muškarcima i ženama

#MIMOŽEMOJEDNAKO_brošuraBrošura #prekrižimostereotipe nastala je u okviru projekta #MIMOŽEMOJEDNAKO – Djeca i mladi za otklanjanje stereotipa o muškarcima i ženama kojim se kroz projektne aktivnosti nastojala povećati svijest o rodnoj ravnopravnosti, spolnim stereotipima i rodnoj diskriminaciji kod učenika osnovnih i srednjih škola te njihovih učitelja i nastavnika.

PREUZMI BROŠURU

    Odaberite:
    Ispunjavanjem ovog obrasca dajete nam suglasnost da vas kontaktiramo za potrebe davanja odgovora na Vaš upit. Prikupljeni podaci bit će pohranjeni u našoj bazi kontakata, neće biti javno objavljeni niti će se koristiti za bilo što drugo osim u navedenu svrhu. U svakom trenutku imate pravo uvida u pohranjene podatke, zatražiti njihov ispravak ili njihovo brisanje iz naše baze kontakata. Za te potrebe molimo da nam se obratite na info@mamforce.hr.

    Ukoliko želite da Vas kontaktiramo u ostale svrhe (slanje newslettera, pozivanje na javne događaje/evente, konferencije, informiranje o našim uslugama i slanje promotivnih materijala), označite „Želim primati obavijesti“.
    Hvala! Zahtjev je poslan, ovdje možete preuzeti publikaciju: