Pridruži nam se u re-kreiranju posla i života

Harmonija između posla i života i dalje nije uvelike zastupljena među mnogim zaposlenim roditeljima, a nekada gotovo nema i nikakve harmonije. Kako bi podigli razinu svijesti o problemima s kojima se mladi susreću pri zaposlenju i podizanju obitelji, pokrenuli smo projekt “Re-kreiraj posao i život za žene i muškarce” koji ćemo predstaviti u Rijeci 29. rujna 2020.

Nakon što smo projekt premijerno predstavili putem online konferencije, EU sufinancirani projekt “Re-kreiraj posao i život za muškarce i žene” predstavit ćemo u Rijeci, u utorak 29. rujna 2020. Javno predstavljanje održat će se od 11:00 do 12:30 hotelu Bonavia.

Sudionike će uvodno pozdraviti državna tajnica Majda Burić iz Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politikezamjenica župana Primorsko-goranske županije Marina Medarić predsjednik HGK Županijske komore Rijeka Heri Bezić, a putem video poruke obratit će se i potpredsjednica Europske komisije za demokraciju i demografiju Dubravka Šuica.

Nakon uvodnog obraćanja, direktorica Spona code Diana K. Dešković predstavit će mogućnosti uključenja u MAMFORCE audit, strateški alat promjene organizacijske kulture koji pruža podršku u kreiranju podržavajućeg radnog mjesta za zaposlene roditelje i žene.

Predstavit će se primjer dobre prakse kompanije koja je nositeljica MAMFORCE STANDARDA u kategoriji GROW – BKS Bank AG, Glavna podružnica Hrvatska koju će predstaviti direktor Juraj Pezelj.

Projekt “Re-kreiraj posao i život za muškarce i žene” sufinancira se sredstvima Europske unije kroz Program Europske unije o pravima, jednakosti i građanstvu 2014.-2020.

Ako želite biti dio konferencije u Rijeci 29. rujna, molimo Vas da svoje sudjelovanje potvrdite najkasnije do ponedjeljka 28. rujna 2020. do 12 sati na adresu elektronske pošte: info@mamforce.hr.

Sudjelovanje će zbog epidemiloških mjera biti omogućeno po redu prijavljivanja. U slučaju naknadne nemogućnosti dolaska molim da svakako javite otkazivanje dolaska, također do ponedjeljka 28. rujna u 12 sati.

Prijavom na konferenciju dobit ćete poveznicu na live streaming, u slučaju nemogućnosti dolaska ili sudjelovanja na mjestu događaja.

PROGRAM

 

10:30 – 11:00 – Registracija sudionika

11:00 – 11:20 – Uvodna obraćanja 

Majda Burić, državna tajnica, Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike

Marina Medarić , zamjenica župana Primorsko-goranske županije

Heri Bezić, predsjednik HGK, Županijska komora Rijeka

11:20 – 11:30 – Video poruka Dubravka Šuica, Europska komisija, potpredsjednica Europske komisije za demokraciju i demografiju

11:30 – 11:55 Predstavljanje mogućnosti uključenja u MAMFORCE SOCIETY u okviru EU sufinanciranog projekta

Diana K. Dešković, SPONA CODE, direktorica

11:55 – 12:05 – Primjer dobre prakse

Juraj Pezelj, BKS Bank, direktor, Glavna podružnica Hrvatska

12:05 – 12:15 – Video isječci iz predstave „Re-kreiraj život i posao za žene i muškarce“

Udruga Riječi/Prave/Predstave

12:15 – 12:30 QA publika

    Postani MAMFORCE INSIDER

    Budi na izvoru relevantnih tema iz područja raznolikosti i uključenja, rodnog balansa, razvoja ljudi i organizacije. Ostvari i posebne popuste na naše edukacije!