Koje prepreke stoje na putu zaposlenim roditeljima?

Uključite se u nacionalno istraživanje i doznajte s kojim izazovima se suočavaju zaposleni roditelji

Imaju li roditelji jednake prilike za razvoj i napredovanje u karijeri? Jesu li zaposlene majke i očevi jednako ostvareni i zadovoljni u privatnom i poslovnom životu? Koje nevidljive prepreke stoje na njihovom putu te kako poslodavci mogu svima omogućiti jednake prilike uzimajući u obzir životne okolnosti?

Working Mom

 

Istraživanje „Roditeljstvo i karijera“ nastoji dati odgovore na ta i brojna druga pitanja koja podjednako brinu (sadašnje i buduće) zaposlene majke i očeve, ali i brojne poslodavce.

Od usvajanja EU Direktive o ravnoteži između poslovnog i privatnog života te pojave trendova poput „Velike ostavke“ ili „Tihog otkaza“, sve više organizacija suočava se s izazovima well-beinga zaposlenih, nastojeći prilagoditi svoje poslovne politike njihovim potrebama.

Privući i zadržati najbolje talente teže je nego ikada, a tržište rada preuzimaju generacije koje znaju što žele – ostvarenje u svim životnim ulogama.

 

Jeste li i vi zaposleni roditelj?

Podijelite s nama svoje iskustvo i sudjelujte u istraživanju!

 

Zanima vas mišljenje vaši zaposlenih?

Javite nam se putem online obrasca i doznajte s kojim izazovima se suočavaju zaposleni u vašoj organizaciji te kako ih podržati!

 

Istraživanje „Roditeljstvo i karijera“ provodi tvrtka Spona Code u okviru projekta „Re-kreiraj posao i život za žene i muškarce“ sufinanciranog sredstvima Europske Komisije, u suradnji s Ministarstvom rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike i Hrvatskom zajednicom županija.

 

 

S kojim izazovima se suočava vaša organizacija?

 

      Postani MAMFORCE INSIDER

      Budi na izvoru relevantnih tema iz područja raznolikosti i uključenja, rodnog balansa, razvoja ljudi i organizacije. Ostvari i posebne popuste na naše edukacije!