MAMFORCE APPROVED

PARTNERI ZA URAVNOTEŽEN OBITELJSKI I PROFESIONALNI ŽIVOT
Mamforce Approved Certificate

Pod MAMFORCE© APPROVED znakom okupljamo i predstavljamo inicijative, projekte, konferencije, edukacije, usluge i proizvode koji zadovoljavaju MAMFORCE© kriterije kvalitete, a korisni su za zaposlene u postizanju ravnoteže privatnog i poslovnog života, unaprjeđenju profesionalnih kompetencija te roditeljskih znanja i vještina.

MAMFORCE APPROVED znak je kvalitete na koju se možete osloniti!

Jedem doma

Jedem doma

Jedem doma odgovara na pitanje koje si svakodnevno postavlja gotovo svaka obitelj: A što ćemo danas jesti kad dođemo kući s posla? Na zaposlenim je ženama i majkama dodatni pritisak jer su u pravilu one te koje ovu odluku svakodnevno donose za cijele svoje obitelji. Jedem doma odgovara na to pitanje svojim asortimanom prvih premium polugotovih jela. Riječ je o jelima koja treba tek podgrijati ili zapeći, a napravljena su po domaćim recepturama, od namirnica bez pšeničnog brašna i bijelog šećera.

Beba box

Beba box

BebaBox je start-up paket za mamu i bebu! BebaBox budućim roditeljima osigurava sve one prijeko potrebne proizvode kako ne bi trebali razmišljati što to točno trebaju kupiti prije dolaska njihove bebe na svijet te kako se ne bi osjećali nesigurno u tom najosjetljivijem razdoblju. Stoga smo se fokusirali na vlastitu BebaBox kolekciju odjeće za novorođenče kao i na proizvode za njegu mame i bebe u rodilištu i doma.

Beba box

LittleDot logo

LittleDot

LittleDot je platforma koja omogućuje roditeljima dobivanje stručnog medicinskog savjeta u realnom vremenu kroz konzultaciju s vrhunskim medicinskim stručnjacima. Aplikacija okuplja više od 50 pedijatara i desetke stručnih suradnika, te se može koristiti na bilo kojem uređaju, bilo gdje i bilo kada.

Konferencija Mliječni zub

Konferencija Mliječni zub

Misija konferencija Mliječni zub je odgajati znanjem i srcem. Ove konferencije namijenjene su roditeljima i odgojiteljima djece predškolske dobi, te kroz gostovanja stručnjaka iz domena pedagogije i psihologije promiču važnost kvalitetnog odgoja i stvaranju odnosa s djecom u prvim godinama života.

Konferencija Mliječni zub

    Postani MAMFORCE INSIDER

    Budi na izvoru relevantnih tema iz područja raznolikosti i uključenja, rodnog balansa, razvoja ljudi i organizacije. Ostvari i posebne popuste na naše edukacije!