Beba box

BebaBox je start-up paket za mamu i bebu! BebaBox budućim roditeljima osigurava sve one prijeko potrebne proizvode kako ne bi trebali razmišljati što to točno trebaju kupiti prije dolaska njihove bebe na svijet te kako se ne bi osjećali nesigurno u tom najosjetljivijem razdoblju. Stoga smo se fokusirali na vlastitu BebaBox kolekciju odjeće za novorođenče kao i na proizvode za njegu mame i bebe u rodilištu i doma.

BEBABOX START UP PAKET ZA MAMU I BEBU!

BebaBox je kutija u kojoj se nalazi posebno DIZAJNIRANA ODJEĆA koju beba može nositi do trećeg mjeseca starosti kao i ručnik s kapuljačom, minky dekica, tetra pelena s printom i sl. te prijekopotrebni proizvodi za NJEGU mame i bebe u RODILIŠTU i/ili doma.

Na ovaj način (budućim) roditeljima željeli smo što više olakšati najintenzivnije razdoblje života – dolazak njihove bebe na svijet, a time minimiziramo stres koji proizlazi iz ‘praktičnih’ obveza. Želimo biti predvodnici života u kojem roditelji neće imati negativnog stresa već će moći potpuno uživati sa svojom bebom i obitelji općenito. Također, a što je vrlo bitno u današnje vrijeme da ne trošimo dragocjeno vrijeme odlascima po raznim trgovinama i razmišljanjem je li odabran pravi i kvalitetan proizvod u mnoštvu raznoraznih proizvoda koji se nude na policama trgovina jer smo taj dio odradili mi u BebaBox-u; s osobitom pozornošću odabrali smo pregršt korisnih i kvalitetnih HRVATSKIH proizvoda za mamu i bebu.

Osim što smo na raspolaganju potrošačima, počeli smo raditi i zajedno s tvrtkama. Na ovaj način možemo zajedničkim snagama pokušati pomoći u riješavanju problema nataliteta odnosno demografske problematike te zbog toga pozivamo tvrtke da uđu u program BebaBox i iskoriste prednosti koje pruža BebaBox:

  • Vaši će zaposlenici uštedjeti mnogo vremena;
  • Sigurnost da su svi potrebni proizvodi na jednom mjestu što dovodi do povjerenja i manje stresa;
  • Manje stresa dovodi do većeg uživanja kod kuće;
  • Veći užitak kod kuće dovodi do odanosti i veće produktivnosti na poslu;
  • Budući da su svi proizvodi hrvatski, pridonijeli smo poticanju i promicanju hrvatskog gospodarstva;
  • Najviši standardi kvalitete koriste se kako bi odgovarali nježnoj koži novorođene bebe.

Rekli bismo da je prepoznavanje važnosti ravnoteže između poslovnog i privatnog života i briga o cjelovitoj dobrobiti zaposlenika odlika svakog dobrog poslodavca u doba kada radna snaga sve više odlazi iz Hrvatske. Budući da je Vlada RH početkom 2019. godine donijela ‘demografsku mjeru’ vezanu uz Pravilnik o porezu na dohodak, kojim se neoporezivi iznos naknade za novorođenče podiže na 10.000 kuna, poslodavac ima mogućnost i pravo, isplatiti nagradu za novorođenče do neoporezivog iznosa do 10.000 kuna. Kako to ne mora biti gotovina, vjerujemo da bi BebaBox paket bio pravi poklon/nagrada zaposleniku koji dobiva dijete. Na taj način poslodavac ima sjajnu priliku čestitati svojim zaposlenicima na dolasku prinove te pokazati jednu od pozitivnih praksi brige za zaposlenike koje direktno utječu na život zaposlenika u ovako važnom razdoblju za njih.

BebaBox paket sadrži 45 različitih proizvoda i trenutno se može kupiti za 1.990, – HRK (s PDV-om, što znači 1.592, – bez PDV-a). Tvrtke koje su voljne surađivati na određeno vrijeme (najmanje godinu dana) odmah dobivaju 5% popusta. Ovisno o količini i ostalim uvjetima, moguć je i dodatni popust.

Više informacija možete naći na našoj internet stranici bebabox.com ili nas možete kontaktiraiti na info@bebabox.com

Mamforce Approved Certificate

    Postani MAMFORCE INSIDER

    Budi na izvoru relevantnih tema iz područja raznolikosti i uključenja, rodnog balansa, razvoja ljudi i organizacije. Ostvari i posebne popuste na naše edukacije!