LittleDot

LittleDot je platforma koja omogućuje roditeljima dobivanje stručnog medicinskog savjeta u realnom vremenu kroz konzultaciju s vrhunskim medicinskim stručnjacima. Aplikacija okuplja više od 50 pedijatara i desetke stručnih suradnika, te se može koristiti na bilo kojem uređaju, bilo gdje i bilo kada.

Platforma LittleDot sastoji se od platforme za digitalno praćenje rasta i razvoja djeteta kroz 12 područja, kao i mogućnost slanja podataka, fotografija i videa liječniku.

Osim toga, platforma nudi tri usluge stručnih konzultancija:

  1. Kratka konzultacija – Poruka do 500 znakova; slanje priloga
  2. Zovi stručnjaka – Razgovarajte u realnom vremenu; pitajte medicinskog stručnjaka sve što vas zanima
  3. Stručna analiza/ekspertiza – Poruke s neograničenim brojem znakova; neograničen broj priloga

 

Stručnjaci okupljeni na platformi LittleDot ukupno imaju više od 500 godina iskustva u radu s djecom. To su eksperti iz područja opće pedijatrije različitih subspecijalizacija, te stručni suradnici infektolozi, logopedi, psiholozi, nutricionisti itd.

LittleDot web stranica i društvene mreže redovito objavljuju članke i informativne videozapise o roditeljstvu i zdravlju djece. Više informacija možete naći na littledotapp.com/hr/.

Mamforce Approved Certificate

    Postani MAMFORCE INSIDER

    Budi na izvoru relevantnih tema iz područja raznolikosti i uključenja, rodnog balansa, razvoja ljudi i organizacije. Ostvari i posebne popuste na naše edukacije!