mentor2be

MENTOR2BE – Program edukacije mentora

Zbog prepoznatih benefita u organizacijama se organiziraju mentorski programi s ciljem prijenosa iskustva i znanja. Mentorstvo ubrzava proces razvoja, povećava produktivnost i zadovoljstvo zaposlenih te smanjuje stope odlazaka. Povećava se i stopa unutarnjih promocija. Mentorstvo dokazano potiče sveobuhvatno učenje i osobni razvoj kako kod štićenika tako i kod mentora.

Mentori imaju mogućnost prijenosa iskustva mlađim kolegama što im omogućava da osim uloge vođe u organizaciji budu prepoznati i kao učitelji. Također, mentori uče od svojih štićenika i dobivaju uvid u način razmišljanja mlađe generacije. Štićenicima njihov mentor može predstavljati izvor stabilnosti i podrške pri susretu s novim poslovnim izazovima kao i značajan izvor znanja i postojećih dobrih praksi u relevantnom profesionalnom području.

Nadalje, mentor služi kao osoba od koje se može dobiti relevantna povratna informacija na nove ideje bez straha od negativnih posljedica.

Svrha programa

Definiranje i pojašnjavanje uloge mentora ili mentorice s posebnim naglaskom na pristup mentorstva žena. Pružanje konkretnih i praktičnih savjeta i vještina kako biste mogli podržati svoju štićenicu kroz mentorski odnos:

 • Vježbe koje vam pomažu da razjasnite svoju ulogu mentora/mentorice
 • Pitanja koja biste mogli pitati vašu štićenicu
 • Savjete i sugestije koje možete koristiti u bilo koje vrijeme tijekom mentorskog odnosa

Termin edukacije

Održavanje edukacije predviđeno je u dva poludnevna termina, a spremamo i on-line
edukaciju. Ako želite biti na našoj listi prioriteta i prvi dobiti informacije i popuste, prijavite se.

  Odaberite:

  Ispunjavanjem ovog obrasca dajete nam suglasnost da vas kontaktiramo za potrebe davanja odgovora na Vaš upit. Prikupljeni podaci bit će pohranjeni u našoj bazi kontakata, neće biti javno objavljeni niti će se koristiti za bilo što drugo osim u navedenu svrhu. U svakom trenutku imate pravo uvida u pohranjene podatke, zatražiti njihov ispravak ili njihovo brisanje iz naše baze kontakata. Za te potrebe molimo da nam se obratite na info@mamforce.hr.

  Ukoliko želite da Vas kontaktiramo u ostale svrhe (slanje newslettera, pozivanje na javne događaje/evente, konferencije, informiranje o našim uslugama i slanje promotivnih materijala), označite „Želim primati obavijesti“.

   Postani MAMFORCE INSIDER

   Budi na izvoru relevantnih tema iz područja raznolikosti i uključenja, rodnog balansa, razvoja ljudi i organizacije. Ostvari i posebne popuste na naše edukacije!