family

IMATI SVE – obitelj s dvije karijere

Imali djecu ili ne, prednosti obitelji s dvije karijere su značajne, posebice financijska stabilnost koju donosi i prilika da oba partnera ostvare svoju karijeru.

Imali djecu ili ne, prednosti obitelji s dvije karijere su značajne, posebice financijskabhjbhj stabilnost koju donosi i prilika da oba partnera ostvare svoju karijeru.
Ipak, obitelji s dvije karijere suočavaju se s nizom izazova i kompromisa. Menadžerima i svim zaposlenima sve više trebaju savjeti ne samo za posao već i za privatni život i obitelj.

Kako biti svoje najbolje ja, i doma i na poslu, kad Vi i Vaš partner imate zahtjevne karijere i kako iskoristiti prednosti toga što ste obitelj s dvije karijere?

Pregovori oko toga čija je karijera trenutno “važnija”, balansiranje rasporeda kućanskih i obiteljskih dužnosti dok u isto vrijeme pokušavate održavati zdrave granice između privatnog i poslovnog života je teško navigirati.

IZAZOVI U
POSLOVNOM OKRUŽENJU

Zašto žene i dalje zarađuju manje od muškaraca?

Što kućanski poslovi imaju s tim?

Aktivni očevi

 

KAKO POSTIĆI 50:50

ili kako imati sve – i uspješnu karijeru i sretnu obitelj

 • Kako raditi kao tim
 • Kreiranje zona i sastavljanje popisa
 • Dogovaranje i pregovaranje
 • Jour fixe!
 • Kako igrati na snage i interese jedno drugoga
 • Znati reći ne

 

PROMJENA VLASTITIH STAVOVA I PONAŠANJA

Ženotomija

Čitanje misli

Kako se dobro posvađati?

  Odaberite:


  Ispunjavanjem ovog obrasca dajete nam suglasnost da vas kontaktiramo za potrebe davanja odgovora na Vaš upit. Prikupljeni podaci bit će pohranjeni u našoj bazi kontakata, neće biti javno objavljeni niti će se koristiti za bilo što drugo osim u navedenu svrhu. U svakom trenutku imate pravo uvida u pohranjene podatke, zatražiti njihov ispravak ili njihovo brisanje iz naše baze kontakata. Za te potrebe molimo da nam se obratite na info@mamforce.hr.

  Ukoliko želite da Vas kontaktiramo u ostale svrhe (slanje newslettera, pozivanje na javne događaje/evente, konferencije, informiranje o našim uslugama i slanje promotivnih materijala), označite „Želim primati obavijesti“.

   Postani MAMFORCE INSIDER

   Budi na izvoru relevantnih tema iz područja raznolikosti i uključenja, rodnog balansa, razvoja ljudi i organizacije. Ostvari i posebne popuste na naše edukacije!