04. lis. 2017.

Kako uspješno balansirati privatno i poslovno u obiteljima s dvije karijere?

Story.hr, 4.10.2017.

Women’s Empowerment Forum (WEF) pod nazivom “Kako uspješno balansirati privatno i poslovno u obiteljima s dvije karijere?” u organizaciji Instituta za istraživanja i edukaciju – Zaposlena mama i Visokog učilišta Algebra, okupio je brojne predstavnice i predstavnike korporativnog i institucionalnog sektora Hrvatske, te malih i srednjih kompanija, koji su iz prve ruke željeli saznati najnovije spoznaje i preporuke za uspješno ostvarivanje ravnoteže privatnog i poslovnog života u obiteljima s dvije karijere.

Pozdravljajući prisutne, mr. sc. Diana Kobas Dešković, predsjednica Instituta za istraživanje i edukaciju Zaposlena mama, pokretačica Women’s Empowerment Foruma i kreatorica MAMFORCE Standarda je izjavila: “Obiteljska situacija značajno utječe na poslovni život, ali i obrnuto. Zahtjevi posla su sve veći i ulaze u privatno vrijeme pogotovo ukoliko volite svoj posao i posvećeni ste ostvarenju poslovnih ciljeva. Tu često govorimo o odgovornosti poslodavaca koji trebaju organizirati posao uzimajući u obzir i privatne potrebe zaposlenih, ali skloni smo zaboraviti da je veliki dio odgovornosti za usklađenje privatnog i poslovnog života i na nama samima jer i kod kuće trebamo podijeliti uloge i odgovornosti – partnerski.”

Cijeli članak pročitajte OVDJEili ga preuzmite kao PDF.

    Postani MAMFORCE INSIDER

    Budi na izvoru relevantnih tema iz područja raznolikosti i uključenja, rodnog balansa, razvoja ljudi i organizacije. Ostvari i posebne popuste na naše edukacije!