Standard za
obitelj i rodni
balans

Istaknite se kao sjajno radno mjesto za obitelj i žene. Postanite dio MAMFORCE zajednice osviještenih lidera koji razumiju izazove s kojima se susreću žene koje uz karijeru žele biti i mame. Isto vrijedi i za tate. Zato postoji i DADFORCE standard. Pomoći ćemo vam da razvijete organizacijsku kulturu pravičnosti u kojoj svi mogu biti uspješni, bez obzira na različitosti i životne okolnosti.
mamforce COMPANY

Certificirajte svoje dobre prakse

Usporedite kulturu vaše organizacije s najboljim globalnim praksama raznolikosti i uključenja. Razvijajte se kroz proces certifikacije koji kroz cjelovitu analizu daje mjerljive pokazatelje izvrsnosti i prostora za poboljšanje.

Mjerenje potiče na akciju

Mjerenje potiče na akciju

Poznata fraza – What gets measured, gets done – vrijedi i kod nas. Uz napredne analiza podataka i machine learning alate upoznajemo zaposlene, snimamo upravljanje i organizacijsko ponašanja kako bismo dobili usporediv rezultat za postavljanje budućih ciljeva i razvoj novih načina upravljanja.

Mjerenje potiče na akciju
MAMFORCE Standard, rodna ravnopravnost nužna je za bolje radne uvjete i zadovoljstvo zaposlenih

Rezultati za budućnost

Uvođenjem novih modela upravljanja, baziranih na podacima, poboljšava se rodni balans i komunikacija, otvara prostor za drugačije perspektive te raste angažiranost. Sustavi su organiziraniji i produktivniji, a zaposleni ukupno sretniji – poslovno i privatno.

DADFORCE Standard

DADFORCE za tate

Raznolikost i uključenje su znatno širi od roda, ali su uz razlike po dobi, upravo rodne razlike i rodni stereotipi najčešći uzrok nesvjesnih pristranosti na radnom mjestu. Kad kažemo rodna ravnopravnost, mislimo u oba smjera pa smo svjesni da su i tate često žrtve očekivanja okoline. MAMFORCE standard je šireg opsega od samo mama i žena (madam i mam), ali za odgovornost prema tatama razvili smo poseban standard – DADFORCE.

DADFORCE Standard
MAMFORCE Standard, pravičnost, rodna ravnopravnost i fleksiblni radni uvjeti utječu na efikasnost i produktivnost zaposlenika i kompanije

Postanite rješenje i istaknite se kao poželjno mjesto za rad

Najlakše je pristati na status quo. Mi vas potičemo da budete promjena i dio rješenja. Pomažemo vam razviti odgovorno upravljanje prilagođeno čovjeku i poslovanju.  Dio mjera koje predlažemo će u velikom broju zemalja postati i zakonska obaveza. No promjena zakona nije dovoljna, ključna je kultura. Budite među prvima koji će prilagoditi kulturu poslovanja zahtjevima novih generacija, budite nositelji promjena.

MAMFORCE SOCIETY

    Postani MAMFORCE INSIDER

    Budi na izvoru relevantnih tema iz područja raznolikosti i uključenja, rodnog balansa, razvoja ljudi i organizacije. Ostvari i posebne popuste na naše edukacije!