Industrija Dentalni turizam
Zaposleni 57
Implant Centre Martinko – MAMFORCE standard u kategoriji BASIC

Implant centre Martinko, jedan od začetnika dentalnog turizma u Zagrebu, odmah se nakon svog osnivanja 2010. godine diferencirao od kompanija koje se bave stomatološkom djelatnošću i krenuo razvijati novi poslovni model usmjeren na pacijente iz Europe i cijelog svijeta.

Iza imena Implant centar Martinko stoji dvadesetak vrhunski educiranih doktora i ostalog medicinskog osoblja, te još 37 stručnjaka iz područja prodaje i marketinga, customer care-a, logistike i financija, te ljudskih potencijala, zaslužnih za besprijekorno funkcioniranje svakog aspekta djelatnosti dentalnog turizma.

Grupa ICM danas posluje na 2 tržišta, hrvatskom i talijanskom, osiguravajući na taj način brzu i kvalitetnu uslugu prvenstveno talijanskim pacijentima koji imaju mogućnost ili koristiti usluge lokalnih ordinacija u Milanu i Trstu ili putovati u Zagreb radi zahtjevnijih stomatoloških zahvata.

Sve je to moguće zahvaljujući neprekidnim ulaganju u znanje i obrazovanje kako medicinskih tako i ne medicinskih stručnjaka, pozitivnu i podržavajuću atmosferu, mentorske programe i edukacije što rezultira uspješnom suradnjom s pacijentima iz cijelog svijeta koji već više od deset godina prepoznaju Implant centre Martinko kao svog partnera na putu prema boljem zdravlju.

Industrija Dentalni turizam
Zaposleni 57
Izazovi
 • Ojačati internu komunikaciju
 • Unaprijediti reputaciju tvrtke kao poslodavca
 • Privući talente za pozicije koje se teško popunjavaju
 • Izgraditi jednake i ravnopravne uvjete rada za sve djelatnike
 • Potaknuti angažiranost djelatnika i pretvoriti ih u ambasadore tvrtke

MAMFORCE Partnerstvo

Suradnjom s MAMFORCE timom željeli smo se približiti pozitivnim globalnim praksama vezanim za interne komunikacije i upravljanje ljudskim potencijalima. U samo pola godine suradnje strukturirali smo postojeće dobre prakse i dobili jasniji uvid u daljnje aktivnosti na kojima smo već počeli raditi.

Zahvaljujući ovoj suradnji sigurni smo da postajemo ne samo poželjan poslodavac novim djelatnicima nego i istinski partner postojećim.

Zanima Vas MAMFORCE standard? Certificirajte svoje dobre prakse i postanite dio zajednice odgovornih poslodavaca!

 


  Zanima Vas MAMFORCE standard? Certificirajte svoje dobre prakse i postanite dio zajednice odgovornih poslodavaca!

   

   Zanima nas:


    Postani MAMFORCE INSIDER

    Budi na izvoru relevantnih tema iz područja raznolikosti i uključenja, rodnog balansa, razvoja ljudi i organizacije. Ostvari i posebne popuste na naše edukacije!