Kartice za kišne dane

Kartice za kišne dane (i socijalno distaniciranje) su osmislili stručnjaci Poliklinike za zaštitu djece i mladih Grada Zagreba, kako bi pomogli obiteljima s djecom koje su u ovom teškom razdoblju zdravstvene krize izolirani u svojim domovima.

Preuzmite publikaciju

  Odaberite:

  Ispunjavanjem ovog obrasca dajete nam suglasnost da vas kontaktiramo za potrebe davanja odgovora na Vaš upit. Prikupljeni podaci bit će pohranjeni u našoj bazi kontakata, neće biti javno objavljeni niti će se koristiti za bilo što drugo osim u navedenu svrhu. U svakom trenutku imate pravo uvida u pohranjene podatke, zatražiti njihov ispravak ili njihovo brisanje iz naše baze kontakata. Za te potrebe molimo da nam se obratite na info@mamforce.hr.

  Ukoliko želite da Vas kontaktiramo u ostale svrhe (slanje newslettera, pozivanje na javne događaje/evente, konferencije, informiranje o našim uslugama i slanje promotivnih materijala), označite „Želim primati obavijesti“.

  Hvala! Zahtjev je poslan, ovdje možete preuzeti publikaciju:

   Postani MAMFORCE INSIDER

   Budi na izvoru relevantnih tema iz područja raznolikosti i uključenja, rodnog balansa, razvoja ljudi i organizacije. Ostvari i posebne popuste na naše edukacije!