MF Boost kategorije: Što je boost?

Prilagođene mogućnosti učenja

Dostupnost  i neovisnost o vremenu i prostoru značajne su prednosti online učenja koje se lako prilagođava različitim životnim stilovima.  “Nemam vremena” ili “Rado, ali ne stižem” danas više ne mogu biti isprike jer se vrijeme i mjesto lako prilagođavaju privatnim i poslovnim obavezama. BOOST osigurava edukacije u različitim formatima kako bi svi imali prilagođene mogućnosti… Nastavi čitati »

Iskustveni treninzi s utjecajem

Naši programi su iskustveni i interaktivni, a provodimo ih sukladno potrebama – sinkrono i asinkrono. Formatom i izvedbom su prilagođeni izazovnim vremenima u kojima živimo te su lako prilagodljivi. Kao i u svemu što radimo i kod edukacija nam je važna metrika te pažljivo slušamo naše polaznike kako bi svako sljedeće iskustvo bilo bolje.

Pouzdani edukacijski partneri za raznolikost

Mogućnost učenja nikada nije bila jednostavnija. Danas možete učiti bilo kada i bilo gdje uz pažljiv odabir partnera i sadržaja. Mi smo vaši partneri za raznolikost i uključenje. Nudimo niz provjerenih, utjecajnih programa za razvoj kulture raznolikosti. Razvijamo i prilagođene programe sukladno razvojnim potrebama vaše organizacije.