header odvazno

ODVAŽNO leadership program

Program za svaku ženu koja želi razviti svoj puni potencijal i nesputano krenuti prema ostvarenju svojih skrivenih snova i velikih planova

Problem s kojim se različite žene susreću je to da vjeruju  kako je raditi veliko rezervirano za velike igrače, a u tome uglavnom ne vide i sebe.

Žene se ne usude misliti veliko – naš cilj je to promijeniti.

 

Vještine i alati koje program nudi su lako usvojivi i efikasni za različite profile žena jer nude temelje za razvoj, neku vrstu osobnog, internog alata za raditi i misliti veliko:

 • Kako odrediti što promjena i određeni, veliki cilj znači za vas, u ovom specifičnom razdoblju života
 • Kako utišati sumnju i strah
 • Kako se otkvačiti od pohvala i kritika te dati najbolje od sebe, napraviti nešto zaista revolucionarno.
 • Kako pozdano pristupiti svojoj internoj mudrosti i razabrati prave odgovore za sebe
  Kako komunicirati moćno i otmjeno
 • Kako pristupiti zabrinutosti da niste dovoljno kvalificirani, dovoljno stručni, ili „spremni“ raditi ono za čime čeznete
 • Kako misliti i raditi veliko dok se brinete za druge (djecu, starije, prijatelje…)

 

ORGANIZACIJE MOGU OČEKIVATI

 

POVEĆANU UČINKOVITOST – alumni programa bolje iskorištavaju vlastite prednosti, češće govore i preuzimaju više inicijative

KREATIVNE INOVACIJE – sudionice programa sigurnije i češće iznose vlastite ideje i pitanja

IZVOR SPREMNIH TALENATA – žene koje rade i misle veliko traže povećanje odgovornosti i smatraju se spremnima za to. One su angažirane, snažno doprinose i lakše ih je unaprijediti.

VEĆE ZADRŽAVANJE I ANGAŽMAN – kada žene dijele vlastita razmišljanja i upravljaju svojim strahovima i sumnjama, rad je manje stresan i s puno više smisla

JAKO UMREŽAVANJE I MEĐUSOBNO MENTORSTVO – žene koje zajedno sudjeluju u programu koriste zajednički rječnik mentoriranja razgovora kriterija uspješnosti, te se pri tome međusobno podržavaju i prosljeđuju ODVAŽNO alate zaposlenicima koje mentoriraju i kojima upravljaju.

Zašto je ovaj program dobra investicija kompanije u svoje zaposlenice?

“Žene su najveći neiskorišteni izvor talenata na svijetu”
Hillary Clinton

  Odaberite:


  Ispunjavanjem ovog obrasca dajete nam suglasnost da vas kontaktiramo za potrebe davanja odgovora na Vaš upit. Prikupljeni podaci bit će pohranjeni u našoj bazi kontakata, neće biti javno objavljeni niti će se koristiti za bilo što drugo osim u navedenu svrhu. U svakom trenutku imate pravo uvida u pohranjene podatke, zatražiti njihov ispravak ili njihovo brisanje iz naše baze kontakata. Za te potrebe molimo da nam se obratite na info@mamforce.hr.

  Ukoliko želite da Vas kontaktiramo u ostale svrhe (slanje newslettera, pozivanje na javne događaje/evente, konferencije, informiranje o našim uslugama i slanje promotivnih materijala), označite „Želim primati obavijesti“.

   Postani MAMFORCE INSIDER

   Budi na izvoru relevantnih tema iz područja raznolikosti i uključenja, rodnog balansa, razvoja ljudi i organizacije. Ostvari i posebne popuste na naše edukacije!