Uvjeti sudjelovanja

U sklopu ovog poziva prijaviti se mogu tvrtke koje pripadaju kategoriji malog ili kategoriji srednjeg poduzetništva sukladno sljedećim kriterijima.

 

Kategoriju malih i kategoriju srednjih subjekata čine tvrtke koje ne prelaze dva od tri navedena kriterija. Pritom, tvrtke iz kategorije srednjih subjekata prelaze dva od tri kriterija iz kategorije malih subjekata. 

 

 

Sufinanciranje provedbe audita iznosi 30% cijene. Sve dodatne informacije o financijskim i drugim uvjetima dobit ćete nakon ispunjavanja obrasca za sudjelovanje u MAMFORCE procjeni. 

Proces procjene može maksimalno trajati 6 mjeseci od dana potpisivanja ugovora o suradnji. Na temelju uspješnog dovršetka svih faza procjene, organizaciji će biti javno dodijeljen osnovni MAMFORCE standard kojeg ima pravo koristiti narednih godinu dana. Nakon toga, organizacija ima mogućnost evaluacije provedenih promjena kako bi se utvrdilo poboljšanje na temelju preporučenih mjera. Sukladno postignutim rezultatima dodjeljuje se napredni MAMFORCE standard u jednom od tri stupnja – CHANGE, GROW ili LEAD.

 

Prijava

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje u postupku MAMFORCE procjene, prijavite se putem obrasca za kontakt te ćemo Vam se javiti u najkraćem roku.

Za sva dodatna pitanja, možete nam se obratiti na e-mail adresu: info@mamforce.hr ili na telefon broj 01/2310-309.

ProjektOdgovorni poslodavci za odgovorno roditeljstvo 2.0 sufinanciran je sredstvima Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.