ŠTO RADIMO

MI SMO AGENTI PROMJENE

Specijalizirani smo za sva pitanja organizacijske promjene, povećanje angažiranost zaposlenih, razvoj inkluzivnog, participativnog lidershipa i time vezanih organizacijskih kultura koje privlače najbolje talente jer im nude najbolje uvjete rada i mogućnosti profesionalnog razvoja. Posebna strast nam je razvoj organizacijskih kultura koje se baziraju na obiteljskoj odgovornosti i rodnoj ravnopravnosti. Uspješno smo razvili i u brojne organizacije uveli novi standard rada - MAMFORCE koji podržava organizacije u razvoju obiteljski i rodno osviještene kulture međusobne podrške.

Našim aktivnim doprinosom podržavamo napredak i uspjeh organizacije kroz razvoj odgovornih politika ljudskih resursa i time vezane društvene odgovornosti prema zaposlenima i zajednici.

 

PROMJENA I PODRŠKA LIDERSHIPA

Osiguravamo snažnu bazu znanja i usluge orijentirane na rješenja kako bismo omogućili organizacijama i pojedincima da budu lideri u svojim industrijama i područjima rada. Sve naše usluge su podržane rezultatima znanstveno utemeljenih istraživanja te godinama strateške i implementacijske ekspertize.

  • Konzultantske usluge osiguravaju savjetovanje i uvide za postavljanje temelja i daljnji razvoj održivog radnog okruženja temeljenog na različitosti i aktivnoj posvećenosti. Naši eksperti su partneri koji u rad s klijentima unose sve znanje koje su stekli do sada i koje kontinuirano stiču kako dijagnosticirali snage i izazove, podigli stupanj svijesti o ključnim mogućnostima i razvili prilagođena rješenja koja podržavaju napredak žena uz postizanje organizacijskih ciljeva. Osiguravamo uvide i alate kako bismo napravili promjenu jer znamo što funkcionira i zašto.
  • Socijalni audit o obiteljskoj odgovornosti i rodnoj ravnopravnosti uz vlastitu metodu MAMFORCE© koji služi kao strateški alat promjene korporativne kulture te pomaže organizacijama pri kreiranju podržavajuće i uključujuće radne klime bazirane na otvorenoj komunikacije i povjerenju uz poštovanje različitosti. Time se stvaraju pretpostavke za punu ravnopravnost bez obzira na specifične obiteljske potrebe različitih skupina u različitim fazama života.
  • Inkluzivni lidership

 

ISTRAŽUJEMO SVIJET RADA I DOPRINOSIMO PROMJENI

Istraživanje je baza našeg rada, od dijagnoze talent management potencijala i nedostataka do identificiranja najboljih strategija za organizacije i lideri mogu koristiti za pristup najboljim talentima. Oslanjamo se na znanstvene metode istraživanja ciljnih skupina i praksi upravljanja.
Istražujemo današnje radno okruženje i iskustva zaposlenih preko čega utvrđujemo postojanje razlika između muškaraca i žena. Utvrđujemo zastupljenost žena na lidership pozicijama te istražujemo barijere i uzroke rodnih razlika. Kombinacijom istraživanja i praktične implementacije identificiramo i nudimo rješenja za prevladavanje barijera u kreiranju ravnopravnih radnih okruženja koja omogućuje jednake šanse svim talentima.

 

Baza govornika osigurava stručnjake s podlogom i autoritetom u području iz redova naših stručnjaka i profesionalaca s kojima surađujemo. Bazirano na našoj širokoj bazi znanja i bogatom iskustvu iz prve ruke, naši govornici redovno otvaraju tabu teme, prosvjetljuju, informiraju i inspiriraju slušateljstvo u korporacijama, akademskim institucijama, profesionalce

Edukacije i webinari o inkluzivnom i ženskom lidershipu jer ženama je potrebna drugačija vrsta podrške da bi ostvarile svoje pune poten​cijale. U školi su naučile da moraju biti dobre učenice u obiteljima da moraju biti dobre kćeri. U radnom okruženju ne vrijede ista pravila i potrebno je igrati po malo drugačijim pravilima, zauzeti se za sebe, glasno izreći svoje mišljenje i slijediti svoje stvarne pozive. Uz sve to se treba moći nositi s kritikama o prevelikoj agresivnosti ili prenaglašenom šefovanju. Aktivno radimo sa ženama u otkrivanju i podržavanju njihovih stvarnih potencijala i podržavamo ih na njihovom putu igranja na veliko.