SAVJET MUŠKARCA O RAZNOLIKOSTI ? SLUŠAJTE ŽENE.

19.06.2017.

Nismo često u prilici čuti muško gledište o temi raznolikosti, a posebno o spolnoj raznolikosti. Donosimo jedno koje svakako treba i zapamtiti.

Jeffrey Russel, stariji partner u tvrtki Accenture u kratkom videu u nastavku teksta govori o vlastitom viđenju raznolikosti i uključenosti, svojim nadama za kćer Maggie i savjetuje muškarce koji žele bolje razumjeti rodne nejednakosti, posebice one na radnom mjestu.

Jeffrey je imao privilegiju provoditi vrijeme kraj snažnih žena - od bake Maggie koja je doživjela 100 godina, nedavno preminule majke June, supruge Martine s kojom je proslavio 25 godina braka, pa sve do kćeri Maggie, koja je nedavno diplomirala.

Muškarcima koji na radnom mjestu žele smanjiti rodni jaz poručuje: "Kad vodite razgovor s drugim muškarcima o pitanjima vezanima uz žene, u te razgovore uključite i same žene! To je izvrstan početak razgovora na temu što poduzeti i kako napraviti razliku u pogledu raznolikosti radnih mjesta i radnih okruženja."

Kćeri Maggie daje jasan, ali i prilično optimističan savjet: "Znaj da si ravnopravna u prilikama, ravnopravna u zaslugama, ravnopravna u radu, ali i u mogućnosti da u životu napraviš stvarnu razliku."

Za cijeli video kliknite na sljedeći link:

 

Komentari

Trenutno nema komentara