Projekt «Odgovorni poslodavci za odgovorno roditeljstvo 2.0» za male i srednje tvrtke

Poboljšajte organizacijsku kulturu u svojoj tvrtki kroz provjerenu metodu prepoznatu u brojnim organizacijama!

U sklopu projekta «Odgovorni poslodavci za odgovorno roditeljstvo 2.0», Institut za istraživanje i edukaciju Zaposlena mama poziva vas da se prijavite za procjenu upravljanja ljudskim potencijalima kojom ostvarujete MAMFORCE i DADFORCE standard za obiteljsku odgovornost i rodnu jednakost. Projekt je namijenjen malim i srednjim tvrtkama, a sufinanciran je sredstvima Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.


Tvrtke, javne institucije i državna tijela koja ostvaruju pravo na osnovni MAMFORCE® STANDARD prolaze kroz neovisni postupak procjene postojećih politika upravljanja i radnih praksi kako bi dobile mjerljive pokazatelje svog sustava u odnosu na tržište (relativni standard) i najbolje moguće prakse (MAMFORCE standard). Temeljem procjene svaka organizacija dobiva konkretne prijedloge za daljnja poboljšanja na kojima se radi kroz sljedećih dvanaest mjeseci.


Projekt «Odgovorni poslodavci za odgovorno roditeljstvo 2.0» je usmjeren i na osnaživanje uloge očeva u odgoju djece. Onim organizacijama koje kroz proces MAMFORCE procjene pokažu da provode mjere namijenjene zaposlenim očevima osiguravajući im odgovarajuće uvjete rada, potičući ih na zakonsku mogućnost korištenja roditeljskog dopusta za očeve i slično, bit će dodijeljen i DADFORCE standard.


Više informacija o projektu, uvjete sudjelovanja i obrazac za prijavu možete naći na našim stranicama. Postanite i Vi dio MAMFORCE organizacija!