ODVAŽNO - o lidership programuODVAŽNO je za Vas ako:

  • Osjećate poziv ili žudnju da radite značajne projekte, ali ujedno osjećate i strah ili nesigurnost u poduzimanju sljedećih koraka.
  • Želite pozitivno utjecati na svijet, ali ste na neki način sputane.
  • Osjećate da bi pripadnost zajednici žena koje slično razmišljaju i podržavaju jedna drugu pomogla u odvažnosti poduzimanja akcija koje vode cilju.
  • Vjerujete da bi bilo puno zabavnije kad bi se odvažile na veće, značajnije pomake (U PRAVU STE!)

Ovo je program namijenjen svakoj ženi koja želi ostvariti svoj puni potencijal i nesputano krenuti prema ostvarenju svojih snova i velikih planova. Program je za vas ukoliko vjerujete da imate ono nešto što će pomoći da se svijet promijeni na bolje, ukoliko imate svoje vlastite projekte koji nisu ugledali svjetlo dana zbog strahova i imaginarnih prepreka koje osjećate. Sputava vas strah, sumnja u samu sebi, nesigurnost, nedostatak vremena.

ODVAŽNO je za Vas ukoliko ste u potrazi za većim osjećajem slobode, samosvijesti, hrabrosti i drskosti u načinu rada, na ugodan, “ženski” način.

ODVAŽNO je online edukacija uz popratnu pisanu dokumentaciju, kako bi polaznice bile u mogućnosti prisustvovati edukaciji s bilo kojeg mjesta i u vremenu koje im najviše odgovara. Uz njih, organiziramo i druženja uživo, kroz platformu Women's Empowerment Forum, na događajima koji su prigoda za upoznavanje i podjelu iskustava.

Jedinstvena je ovo prilika za dobiti podršku zajednice žena sličnih životnih izazova, usvojiti nove vještine uz koje je lakše ostvariti vlastite ambicije i postići ciljeve prema kojima težite.

Rad na sebi kroz vođeni program omogućio je mnogim ženama moćne životne i karijerne promjene.

Zauzmite svoje mjesto u programu ODVAŽNO. Prijavite se na gumb za prijavu (dolje lijevo) i priključite se zajednici žena koje će promijeniti svijet nabolje.


Voditeljica leadership programa:

Mr. sc. Diana Kobas Dešković stručnjakinja je za područje komunikacija, ženskog lidershipa, uspostavljanja ravnoteže između raznih životnih uloga i općenito zdravog pristupa životu. Svojim radom pomaže ženama izraziti njihove stvarne želje i ambicije kroz ostvarenje osobnih poslovnih i životnih ciljeva.

Idejna je začetnica i kreatorica MAMFORCE© metode kojom se podržava rodna ravnopravnost i razvoj obiteljski odgovornih radnih okruženja koja stvaraju sretne, zadovoljne i angažirane zaposlenike. Promovira važnost osiguravanja radnih uvjeta za usklađenje privatnog i poslovnog života kao i uvjeta za nesmetani razvoj karijera zaposlenih majki i žena općenito. Završila je MBA na IE Business School u Madridu, te magistrirala i diplomirala psihologiju na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Educirana je i u području transakcijske te geštalt psihoterapije. Karijeru je razvijala u Plivi na raznim rukovodnim poslovima u području marketinga i komunikacija, nakon čega se upustila u razvoj vlastitih poduzetničkih inicijativa. Certificirana je kao Executive Coach pri Academy of Executive Coaching iz Londona, koji je nadogradila programom ženskog lidershipa koji je omogućio tisućama žena moćne životne i karijerne promjene. Kroz spoj raznolikog obrazovanja i iskustva Diana u svom radu koristi zaista jedinstven pristup koji kombinira osobni razvoj, lidership i usvajanje praktičnih vještina.

U sretnom je braku i majka dva dječaka.