Ivana Miletić

Ekspert za razvoj ljudskih resursa u Uredu direktora, Janaf d.d.

JANAF je društveno odgovoran poslodavac koji kroz strategiju upravljanja ljudskim potencijalima promovira politike koje podržavaju i osvješćuju rodnu ravnopravnost te omogućavaju fleksibilne radne aranžmane. Uključili smo se u projekt MAMFORCE jer u vođenju poslovanja kompanije i izgradnji odnosa sa zaposlenicima, želimo nizom odgovornih politika i benefita zaposlenima pružiti potporu u uspostavi ravnoteže između poslovnog i obiteljskog života, uz omogućavanje jednakih mogućnosti profesionalnog razvoja za sve, bez obzira na roditeljstvo i rod.

MAMFORCE standard potvrđuje JANAF-ovu visoku razinu kvalitete u provođenju obiteljski odgovorne i rodno osviještene politike upravljanja ljudskim potencijalima. Uvođenje certifikata smatramo poticajem za zaposlenike, za njihovu motivaciju i veće zadovoljstvo poslovnim okruženjem, kao i poticaj za stalno unapređenje kvalitete života.
Smjernice MAMFORCE-a bit će nam putokaz kako dalje razvijati sustave kojima je svrha što veće zadovoljstvo cijelog kolektiva, jer jedino zadovoljan pojedinac može biti proaktivan član tima i angažirani zaposlenik koji stvara nove vrijednosti za kompaniju i društvo u cjelini.