FUTURE LEADERS

Većina inicijativa za povećanje broja žena na vodećim pozicijama u korporativnom svijetu bazira se na promociji žena koje već jesu na vodećim pozicijama. Iz toga razloga, ključno je osigurati dovoljan broj mladih talentiranih žena koje je potrebno spremati za buduće top pozicije.

Projekt Future Leaders prepoznaje i promovira buduće liderice u industrijama sa sljedećim ciljevima:

  • Povećanja njihove vidljivosti u poslovnom svijetu i izgradnje osobnog brenda
  • Inspiracije generacijama koje dolaze
  • Promocije njihovih kompanija

MAMFORCE (WEF-Women’s Empowerment Forum) i Women in Adria usmjeravaju se na „žene koje dolaze”.

Projekt Future Leaders će promovirati buduće liderice u pojedinim industrijama s ciljem povećanja njihove vidljivosti u poslovnom sektoru i izgradnji osobnog brenda, izgradnje baze žena koje će u budućnosti biti spremne za vodeće pozicije i inspiracije mlađim ženama.

Osnovni kriteriji odabira budućih liderica je da imaju već dokazani lidership potencijal te da su svojim dosadašnjim radom doprinijele svojem timu i/ili organizaciji.

Pobjednice će biti objavljene na završnoj konferenciji koja će se održati 6. lipnja.2017. u prostorima DoubleTree by Hilton Zagreb

Konferencija je završni dio projekta, a cilj joj je umrežavanje i edukacija žena iz korporativnog svijeta.

Program konferencije:

8.30-9.00 Registracija

9.00-9.10 Otvaranje konferencije

9.10-10.40 Dorothy Dalton: Executive presence

Dorothy Dalton je međunarodna karijerna trenerica i stručnjakinja za ljudske resurse. Kroz vlastitu kompaniju 3PlusInternational održava mini-mentoring evente širom svijeta: Bruxelles, London, New York, Boston, Silicijska dolina, Pariz... Sastoji se od panel i speed mentoringa, a sudionice mogu očekivati savjete i strategije za razvoj karijere, konkretne korake koje mogu poduzeti, poboljšanje vještina networkinga, proširenje mreže kontakata i povećanje samopouzdanja za strateški networking u poslovnom i privatnom životu…

10.45-11.15 Okrugli stol: Kako razviti i zadržati ženski talent u kompaniji?

Lejla Zukić-Krivdić, direktorica Microsoft Hrvatska i Bosna i Hercegovina, Vladimira Senčar Perkov, direktorica Sektora upravljanja ljudskim resursima INA d.d., Maja Crnjak, direktorica Službe ljudskih potencijala Erste&Steiermärkische Bank.

Moderatorica: Dijana Kobas Dešković

11.15-11.45 Proglašenje Future Leaders 2017

11.45-12.30 Ručak

12.30-13.15 Ana-Marija Vidjak: Od liderice do troglavog zmaja i natrag

Ana-Marija Vidjak karijeru je započela kao dipl. socijalna pedagogica, radom s djecom i obiteljima, da bi kasnije postala interna edukatorica. 2013. godine samostalno pokreće Što ako ipak d.o.o., gdje radi kao trenerica i coach, a klijenti su joj tvrtke i organizacije iz Hrvatske i regije.

13.30-14.15 Gordana Kadoić: Kako do vrha sa što manje ožiljaka?

Gordana Kadoić svoju bogatu karijeru u industriji robe za široku potrošnju počela je kao key account manager i napredovala do direktorice nabave i prodaje. Vrhunac karijere dosegla je s 40 godina kada postaje izvršna direktorica u multinacionalnoj kozmetičkoj kompaniji Oriflame gdje s top managerskom pozicijom preuzima i najveći izazov u karijeri, preokrenuti negativni trend poslovanja. Sa svojim timom, u nepune tri godine, neprofitabilno poslovanje pretvarila je u profitabilno. Danas vodi vlastitu tvrtku Adria Corporate Education.

14.30-16.30 Mini-mentoring

14.30-15.30 Panel mentoring

Mentori: Ivana Gažić, predsjednica Uprave Zagrebačke burze, Igor Pureta, predsjednik Uprave GRAWE Hrvatska, Tamara Maćašović, partnerica PwC Hrvatska, Lejla Zukić-Krivdić, direktorica Microsoft Hrvatska i Bosna i Hercegovina, Ilijana Jeleč, predsjednica Uprave Erste nekretnine, Maja Kuhar Sobin, glavna tajnica Erste&Steiermärkische Bank.

15.30-16.30 Speed mentoring

Tvrtka 3PlusInternational mini-mentoring evente održala je već diljem svijeta: Bruxelles, London, New York, Boston, Silicijska dolina i Pariz. Sastoji se od panel i speed mentoringa, a sudionice mogu očekivati savjete i strategije za razvoj karijere, konkretne korake koje mogu poduzeti, poboljšanje vještina networkinga, proširenje mreže kontakata i povećanje samopouzdanja za strateški networking u poslovnom i privatnom životu…

Ulaznice za konferenciju po cijeni od 350 kn (sa PDV-om) dostupne su ovdje.

Za zaposlenice i zaposlenike MAMFORCE kompanija osigurali smo popust od 20%.